Corfu is een eiland gelegen naast buurlanden Italië en Albanië. Dit heeft er onder meer voor gezorgd dat er een mooie samensmelting van verschillende culturen is. Houd je van Italië en Griekenland en kun je voor de zomer geen keuze maken, kies voor Corfu. Het is de perfecte combinatie. 

algemeen 320x50

Op vakantie naar Corfu.

Het eiland Corfu heeft een ruime keuze aan accommodaties. Gelukkig heb jij dat aanbod al weten te verdunnen door een keuze te maken in de categorie appartementen en studio’s. Nu zijn de mogelijkheden nog steeds reuze en daarom hebben we 5 mooie appartementen en /of studio’s geselecteerd die wellicht bij jouw toekomstige vakantie passen.

1. Sebastian’s Hotel                             

Gelegen 300 meter van het strand.

Agios Gordios

Het hotel is erg populair bij repeaters (vakantiegangers die weer terug komen naar het eiland of accommodatie). Het voordeel van dit hotel is dat niet alleen het hotel een sterke aantrekkingskracht heeft op vakantiegangers maar ook op het vakantiedorp Agios Gordios. Het is er erg gezellig en het heeft een schitterend strand wellicht de perfecte plek om een studio of appartement te huren door de schitterende omgeving. Het hotel ligt centraal in de hoofdstraat en alles ligt op loopafstand. 

Gemiddelde prijs per nacht voor een studio:

Laagseizoen : 111 €

Hoogseizoen : 126 €

2. Appartementen Summer Dream.

Gelegen 100 meter van het strand.

Agios Gordios

Het hotel heeft 8 studio’s. Van deze 8 studio’s zijn er een aantal exclusief voor touroperator Sunweb. Wees er dus snel bij! De accommodatie is gelegen op ongeveer 100 meter van het schitterende strand van Agios Gordios. De locatie ligt net buiten de hoofdstraat waardoor jij kunt genieten van je welverdiende rust.

Gemiddelde prijs per nacht voor een appartement is:

Laagseizoen : 85 €

Hoogseizoen : 115 €

3. Glyfada Gorgona Apartments 

Aan het strand gelegen. 

De appartementen van Gorgona liggen erg mooi gelegen. Het schitterende en rustige strand van Glyfada is na ons inzicht het mooiste op het eiland. In het hoofdseizoen is er een erg populaire beachclub die feesten organiseert. Dit is in de periode Juli/Augustus. Ook is het gelegen naast het mooie strand van Pelekas. De beste uitzichten vind je hier en daardoor heeft Gorgona een plekje in onze top 5. De appartementen zijn standaard en met weinig luxe.

 

Gemiddelde prijs per nacht voor een appartement:

Laagseizoen studio bergzicht : 58 €

Hoogseizoen studio bergzicht : 96 €

Laagseizoen studio zeezicht : 63 €

Hoogseizoen studio zeezicht : 106 €

 

 

4. La Riviera Barbati 

Aan een strand gelegen

Barbati

Het dorp Barbati heeft een schitterend strand en het complex heeft een ruim aanbod aan appartementen in verschillende categorieën. Van heel luxe appartementen met bijvoorbeeld een zwembad of je kiest voor een wat meer basic studio. Alles is mogelijk bij La Riviera Barbati. Met een schitterend zwembad uitkijkend over de zee is dit puur genieten. Ook hebben ze een restaurant naast het zwembad waar je altijd wat lekkers kunt eten of drinken. 

Gemiddelde prijs per nacht voor een studio:

Laagseizoen : 98 €

Hoogseizoen : 209 €

 

5. Panorama Hideaway.

Gelegen 600 meter van het strand.

Dassia

Panorama Hideaway is een kleinschalig complex waar je echt tot rust kunt komen. Het is gelegen tegen de heuvel waardoor je schitterend uitzicht hebt over Kerkyra en Dassia. Bij het hooggelegen complex is het wel noodzakelijk dat je vervoer hebt en niet alles te voet hoeft te doen. De prijs kwaliteitsverhouding in het hotel is het benoemen waard. Het is een echte aanrader in het hoofdseizoen. 

Gemiddelde prijs voor een studio:

Laagseizoen: 50 €

Hoogseizoen: 70 €

 

* Prijsindicatie is gebasseerd op 2 personen in het goedkoopste kamertype in laag en hoogseizoen.

Translate »

Deel opties

Deel dit bericht met je vrienden!