de pracht van de iONISCHE ZEE

CORFU

 

Corfu, wij komen naar jullie toe!              #tipsgriekenland

Informatie voor jou complete vakantie

Het is weer zo ver! De zomer komt er aan en je gaat beslissen welke vakantiebestemming we dit jaar gaan bezoeken. En dit jaar is het Corfu. Uiteraard wil jij precies weten wat je op deze bestemming kunt gaan doen en wat nu de beste restaurant zijn. Waar is nu dat gezellige barretje waar iedereen het over heeft? In 2019 heb ik 7 maand gewerkt op het eiland en in 2020 heb ik 2 weken vakantie gehouden op het eiland. Op deze pagina probeer ik mijn kennis over dit eiland te delen en je te inspireren om naar Corfu te komen. Het wordt zeker een vakantie om niet te vergeten. 

Bezienswaardigheden op Corfu

  1. Porto Timoni
  2. Het Achilleon Paleis (Sisi)
  3. Canal D’amour
  4. Kerkyra ‘Old town’
  5. Paleokastritsa

Luxe resorts op Corfu

All Inclusive op Corfu

Appartementen & Studio's

FOTO INSPIRATIE UIT CORFU

Fotogalerij van Stranden op Corfu.

Het eiland Corfu kent de mooiste stranden van Griekenland. Met een combinatie van kiezel en zandstranden is er voor iedereen wel het juiste strand te vinden. Geniet van onze galerij van de stranden van Corfu. 

Fotogalerij van Kerkyra/ Corfu stad. 

Een mooie fotogalerij van de hoofdstad Kerkyra ook wel bekend als Corfu-stad. Foto’s van het Spianadaplein, oude fort en het nieuwe fort. Het spianadaplein is het grootste plein van Griekenland en zeker de moeite waard om te bezoeken.

 

Overige foto’s uit Corfu

Deze selectie van foto’s is zeer veelzijdig. Van mooie steden zoals Sidari en Paleokastritsa maar ook de wat onbekende plekken zul je langs zien komen. Ontdek de mooiste plekken op Corfu. 

Kerkyra
Gouvia/Dassia
Palaiokastritsa
Roda/Sidari
Kassiopi

VIDEO’S UIT CORFU

Translate »