Over Dutchtraveller

Ik ben een reisblogger die talloze prachtige bestemmingen over de hele wereld heeft verkend, waaronder Griekenland, Thailand, China en de Azoren in Portugal. Ik geniet ook van stedentrips in Europa. Mijn liefde voor reizen wordt alleen geëvenaard door mijn passie voor fotografie, omdat ik altijd mijn camera en drone meeneem om de prachtige landschappen van de plaatsen die ik bezoek vast te leggen.

Via mijn blog wil ik medereizigers introduceren aan enkele van de mooiste bestemmingen op de planeet, mijn ervaringen delen en tips geven over hoe je het meeste uit je reis kunt halen. Of je nu een reis naar Griekenland plant, de drukke straten van Bangkok wilt verkennen of droomt van een ontspannende strandvakantie, ik hoop je te inspireren en te begeleiden op je volgende avontuur.

 

Als reisblogger ben ik altijd op zoek naar nieuwe en spannende plekken om te verkennen. Hoewel ik al het voorrecht heb gehad om enkele werkelijk prachtige bestemmingen te bezoeken, is er nog zoveel meer van de wereld die ik niet kan wachten om te ontdekken.

Als inwoner van Kopenhagen heb ik het geluk dat ik op slechts een korte vlucht afstand ben van enkele ongelooflijke bestemmingen. Ik heb mijn zinnen gezet op IJsland en de Faeröer eilanden, waar ik enkele van de meest indrukwekkende natuurlijke landschappen op aarde kan verkennen. Ik kijk er ook naar uit om terug te keren naar Italië en Griekenland om meer verborgen juweeltjes te ontdekken in deze prachtige landen.

Naast deze bestemmingen ben ik ook enthousiast om meer van de Balkan regio te verkennen, waar ik al het genoegen heb gehad om Kroatië, Bosnië Herzegovina en Montenegro te bezoeken. Met hun prachtige kustlijnen, rijke geschiedenis en levendige culturen, weet ik dat er nog zoveel meer te ontdekken valt in dit prachtige deel van de wereld.

Timo Gerritsjans

Timo Gerritsjans

vragen? 

Heb je vragen of tips over een van de bestemmingen, neem gerust contact met mij op. 

Translate »