Bestemmingen Bosnië-Herzegovina Europa Montenegro Reisblog Reistips

Outdooractiviteiten in Bosnië en Herzegovina, Wildwaterraften, Canyoning.

Bosnië en Herzegovina heeft een top aanbod van outdooractiviteiten

Wildwaterraften in Montenegro want Salou is zó 2016, hiken in Bosnië en Herzegovina zijn de nieuwste vakantietrends en goed voor je gezondheid.

 

Delden – Energie krijg je door op avontuur te gaan en actief te zijn samen met je vrienden. Wildwaterraften door de Tara Canyon in Montenegro of een lange hike maken door de indrukwekkende natuurgebieden van Bosnië en Herzegovina is veel cooler dan een beetje luieren aan het strand. Ook beter voor je Facebook/Instagram pagina.

 

Wildwaterraften, hiking, jeep safari en canyoning in het Fantastische Bosnië en Herzegovina. Ik heb onlangs een bezoek gebracht aan het beste outdoor-adventure kamp van de Balkan. Daar heeft heb ik samenwerking met Francesca Bardaro Productions uit Groningen een promotiefilm gemaakt. Francesca heeft 9 dagen lang meegedaan aan alle activiteiten, wildwaterraften, hiking, jeep safari  en canyoning. Canyoing is een sport waarbij je een tocht maakt door ravijn langs de rivierbedding van de tararivier.

Voor jongeren die liever moe dan lui zijn.

Het kamp ligt op ongeveer 2 uur rijden van het vliegveld van Dubrovnik en de route er naar toe is alles behalve saai. Je komt door mooie natuurgebieden en ontvlucht het massatoerisme om bij het Kamp de ultieme outdoor vakantie te beleven. Het onderkomen is even een schik voor de westerse maatstaven die wij veelal gewend zijn, het zijn kleine 3 hoekige houten cabines waarbij geen verwarming aanwezig is. Koud, de oplossing hier in Bosnië is een extra deken of een vest aantrekken. Het zijn 2 persoons- cabines en je voelt dat je midden in de natuur staat. In de ochtend wordt je wakker door de geluiden van vogels en het op de rotsen klotsende water van de Tara rivier. Het is een heerlijk gevoel. Je stapt je cabine uit en staat tussen twee dallen en het is volledig groen van de bossen. Dit is ongerepte natuur op zijn best.

Touroperators? Nee die hebben dit pareltje nog niet ontdekt

Transavia of easyjet hebben verschillende vluchten na Dubrovnik. Vanaf hier zou je opgehaald kunnen worden door het kamp of je huurt zelf een auto. Je kunt het combineren met een bezoek aan Durbovnik. Hier zijn de opnames van de Game of Thrones opgenomen. Ik heb zelf een roadtrip door dit gebied gemaakt en hier ook een blog over geschreven en voor vragen kun je me altijd een mailtje sturen. Klik hier 

 

No Comments

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe & Follow
  Recente reacties
  pixieorangeproteus89943

  Bekijk volledig profiel →