Wie ben ik?

Hoi, Mijn naam is Timo alias Dutchtraveller

Mijn reisblog is een dagboek van mijn leven, het leven als een reiziger. De vragen die iedereen heeft beantwoord ik in mijn blogs, en ik schrijf wat je moet opgeven om deze lifestyle te kunnen leven. Hoe je de beste reisdeals krijgt, hoe je inkomen genereerd wanneer je krap zit, reistips en het belangrijkste wat het je allemaal oplevert maar ook wat je zult missen. Hoe angsten te overbruggen, onzekerheden te overwinnen en hoe je alles alleen volhoudt, want je denkt dat je er alleen voor staan maar je moet gewoon de gok nemen en je zult zien dat je in een warm bad vol reislustige die-hards terecht komt, mensen die je inspireren, adviseren, met je lachen en waar nodig voor je klaar staan.

Ik kan niet stil zitten. Ik sta met één voet bij mijn roots in Nederland, en de andere loopt het liefst door een onontdekt gebied in China, op zoek naar een overheerlijke lokaal ontbijtje.

Ik werk als reisleider en combineer dit met reizen in opdracht voor bedrijven en geef advies over gebieden. Het is een fantastische combinatie voor mij als reiziger.

Hoe kun je zo veel reizen? Nou kwestie van Prioriteiten stellen en je daar aan houden
Wat is het mooiste wat je gezien hebt? Zhangjiajie National Forest in China
Wil je geen vastigheid? Ik heb vastigheid, mijn thuisbasis is en blijft Nederland maar voorlopig geniet ik ervan om de wereld te ontdekken.
Je vrienden krijgen allemaal kinderen en hebben een huis met hypotheek waarom kies jij hier niet voor ? My god, not yet maybe ever

 

    Subscribe & Follow
    Recente reacties
    pixieorangeproteus89943

    Bekijk volledig profiel →