Griekenland Reisblog Reistips

De 6 Beste stranden van Rhodos

Zandstrand, kiezelstrand en een verlaten romantisch strand op Rhodos!

Rhodos heeft voor elke strandliefhebber een keuze, kiezelstranden zijn er aan de westkust en aan de oostkust vind je de mooiste zand stranden. Van druk bezochte stranden tot aan idyllische strandjes waar je met je lief een fijn momentje alleen kunt hebben. Je vind het allemaal op het mooie Rhodos.

Mooiste stranden van Rhodos

Tsambika beach 1

strand met verschillende strandbarretjes. Het drukste strand van Rhodos maar ook het grootste, een aanrader voor de zandstrandliefhebber.

Lindos beach 2

zandstrand, de plaats Lindos is voor elke vakantieganger die naar Rhodos komt een echte aanrader. Met de akropolis op het hoogste punt en het witte dorp eromheen gebouwd heb je vanuit het strand een fantastisch uitzicht.

Fourni beach 3

Heel fijn kiezelstrand, iets verder weg van de meeste toeristen wat dit strand geschikt maakt voor de rustzoeker. Het is goed te combineren met een dag naar monolithos dat bekend is door het kasteel van monolithos.

Alyki Beach 4

Een fijn kiezelstrand, het tweede strand van monolithos naast fourni beach gelegen. Dit strand is rustiger en je vind hier complete rust. Dit strand heeft geen tot weinig voorzieningen zoals drink of eet mogelijkheden.

Oasis Beach 5

Kiezelstrand, een mooi aangelegd knus strand dichtbij de badplaats Faliraki. Er is een barretje in de rots gebouwd, hier worden ook wel eens feesten gehouden in het hoofdseizoen.

Anthony Quinn Bay 6

Mooi Kiezelstrand, zeer populair onder engelsen en het ziet er hier echt fantastisch uit. Het is wel het meest druk bezochte strand qua personen per vierkantemeter. Geen aanrader in het hoofdseizoen.

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

No Comments

    Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Subscribe & Follow
    Recente reacties