Bestemmingen Reisblog Reisverhalen Thailand

Het Fantastische Krabi

 

Krabi een juweel in de Andaman zee. Je hebt hier het gevoel dat je op een Tropisch Eiland bent. Dit komt vooral door de mooie stranden, de relaxte sfeer en door de meest Fantastische uitzichten. Hoge kalkstenen rotsen die hoog de lucht in schieten, en de mooiste eilandjes die per boot goed bereikbaar zijn.

 

Wij hebben de 5,5 week durende reis in goedkope hotels en hostels verbleven om de laatste week in Krabi het iets luxer te kunnen doen. We reden rond met een taxi op zoek naar een geschikte locatie, na 3 hotels te hebben afgewezen.. doen we normaal niet zo snel maar we vonden dat we kritisch moesten zijn aangezien het onze laatste week was. Uiteindelijk kwam de taxi chauffeur bij Hotel Golden Beach en we stapten naar binnen, de taxichauffeur waarschuwde ons dat het aan de prijzige kant was. En ja hoor, de baliemedewerkster liet ons de prijs zien en dit was boven ons budget. 93€ per kamer voor 2 personen. Na lang onderhandeld te hebben kwam we op 75€, nog steeds te veel. Toen kwam er een ander medewerkster die vertelde ons dat we op agoda moesten gaan kijken hier was de prijs 35€ per kamer per nacht, Heerlijk!!! Zelfde hotel, zelfde medewerker alleen nu via internet. Helemaal top!! Direct aan het strand van Ao Nang.  Hier hebben we een week lang heerlijk vertoefd. Ik kan iedereen aanraden dit hotel te nemen voor deze prijs. Voor een meerpijs heb je een super mooie bungalow maar wij hebben voor de hotelkamer gekozen.

Golden beach

Golden beach resort Krabi

Er worden veel activiteiten georganiseerd vanuit Krabi. Je moet in ieder geval een boottocht doen waarbij je onder andere langs Railey Beach komt, door velen benoemd als het mooiste strand van Thailand. Persoonlijk zeg ik dan, laten we niet overdrijven. Het is mooi maar ik heb mooiere eilanden gezien in Thailand, Monkeybeach (een van de vele monkeybeaches) bereikbaar met de kano vanuit PhiPhi Island.

Kayakken, Riley Viewpoint zijn echte aanraders in deze streek. Ook heb je er ladyshows zoals in elke Thaise stad.

 

krabi by night

travestieten show in krabi

Kortom Krabi is een Fantastisch plek om te bezoeken in Thailand en wij hebben hier na het Levendige Phiphi island heerlijk kunnen uitrusten en de mooiste activiteiten kunnen doen, je kunt er de hectiek vinden van Thailand vinden maar de rust is niet ver weg.

 

 

1 Comment
  • Reply
    Route Thailand & Cambodja in 5 weken
    mei 6, 2016 at 5:29 pm

    […] In een van mijn vorige blogs heb ik uitgebreid verteld over dit heerlijk schiereiland waar we hebben genoten, bekijk deze blog hier. […]

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Subscribe & Follow
Recente reacties