Bucket-list Reisblog

Mijn Droombestemmingen

Heeft mijn Fantasie iets van werkelijkheid in zich?Ik ben nogal een Dromer.

Wanneer je rond surft op internet wordt je overspoeld met foto’s en video’s van de meest fantastische plekken en bestemmingen. Ik begin er over na te denken en dan slaan mijn Fantasieën helemaal op hol. Een voorbeeld: ik zie een foto van een Papegaai in Brazilië en plots zwem ik in een helder blauwe vijver in de Amazone. Er zijn er een paar van deze plekken die ik niet uit mijn gedachte krijg, waarschijnlijk alleen door er van me af te schrijven;). Hieronder een aantal bestemmingen waar ik een beeld bij heb en waarvan ik niet weet of dit overeen komt met de werkelijkheid.

 1. Japan, de cultuur is iets wat ik graag zou willen ervaren. De mensen lijken mij erg vriendelijk en het is volgens mij ook een nieuwsgierig volk. Hun nieuwsgierigheid gaat zo ver dat ze zich open stellen voor de buitenlander en oprechte interesse hebben. Het doet mij denken aan high tech appratuur en lekker eten. De snelle trein en heerlijke warmwater bronnen waar je lekker in je nakie kunt rond lopen.japan relax

De hectiek en de rust bevinden zich niet ver van elkaar. De Japanner heeft de ideale verhouding gevonden tussen ontspanning en werk. Klopt dit?

 1. Chili, het langwerpige land in Zuid-Amerika. Alleen al door dit gegeven lijken mij de mensen daar nogal waterliefhebbers. Ooit moet dit stuk van zuid-amerika verdeeld zijn door een paar hoge heren, diegene die daar heeft gezeten voor chili heeft gewoon de gehele zuidelijke west kant opgeëist. Waar Bolivia smeekte om een klein beetje strand pakte chili alles!! Ik droom wel eens over een route van het meest noordelijke puntje van Chili via de gehele kust naar het meeste Zuidelijke puntje te reizen.
 2. Île de la Tortu nabij Haïti, Op enkele kilometers van Haïti bevind zich mijn droom eiland. Het begon enkele jaren geleden toen ik naar de Pirates of the Caribbean aan het kijken was. De uitvalbasis van Jack! Île de la Tortue is het eiland en in de film noemen ze het Tortuga. Is dit gebied niet overspoeld met toeristen en kun je hier nog een rustig plekje vinden?tortuga

4.Fiji, de Fiji eilanden lijken mij echte het paradijs op aarde. Ik heb meerdere reisverhalen gelezen en hoor veelal positieve verhalen over deze eilanden groep. Welk eiland van de 106 bewoonde eilanden is nu het meest uniek? Waar zou jij het liefst op willen wonen.

Fiji

No Comments

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe & Follow
  Recente reacties